Killin yhdistys

killinkvtuki

TUETTU LOMA / KVPS

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää yhteistyössä Solaris-lomien kanssa sosiaaliperusteisen tuetun loman lapsuudenkodissa asuville täysi-ikäisille kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen. Lomalle voi lähteä koko perhe.

Loma toteutetaan tänä vuonna 11. - 16.9.2017 Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa Keski-Suomessa. Tuetun loman tarkoituksena on tukea kehitysvammaista perheenjäsentä ja hänen läheisiään itsenäistymisen ja irtaantumisen ajatuksessa, auttaa perheitä löytämään omia voimavarojaan, mahdollistaa perheelle virkistäytyminen kylpylässä sekä tarjota vertaistukea läheisille.


Tuettu loma toteutetaan STEA:n tuella, ja se  maksaa osallistujalle 120 euroa/ henkilö/ 5 vuorokautta. Loman aikana osan ohjelmasta toteuttavat Kehitysvammaisten Palvelusäätiön työntekijät, ja silloin työskentelyä ohjataan erikseen läheisille ja kehitysvammaisille suunnatuissa vertaisryhmissä. Muuten lomaviikon ohjelman tuottaa Kylpylähotelli Peurunka. Kaikkiin lomaviikon ohjelmiin perheet voivat osallistua oman kiinnostuksensa ja omien halujensa mukaan.

Haku lomalle tapahtuu 15.5. mennessä oheisella hakulomakkeella joka palautetaan minulle osoitteeseen:

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
Marjo Rikkinen/ tuettu loma
Pinninkatu 51
33100 Tampere

Vastaan mielelläni lomaa koskeviin kysymyksiin!

 

/sites/default/files/kuvat/Solaris_lomatukihakemus_2017.pdf