Killin yhdistys

killinkvtuki

SOVELTAVAN ALPPIHIIHDON TUTUSTUMISILTA

Tule kokeilemaan laskettelua tiistaina 26.1.16 klo 17 tutustumisillassa Hirvensalossa!

Järjestämme ti 26.1. on lajista kiinnostuneille tutustumisillan  viikkotreenien yhteydessä.  Paikalla on soveltavan laskettelun harrastajia, opaslaskijoita, ohjaajia sekä hiihdonopettaja. Iloski maksaa välinevuokran tuona iltana. Harjoittelu aloitetaan yleensä lastenrinteestä (sen hissi on ilmainen). Sinun ei välttämättä tarvitse lähetä heti rinteeseen, vaan voit olla seuraamassa toimintaamme.

Ilmoittautumiset: info.iloski@gmail.com tai sihteerille Jaana Engblom, p. 044 0629 674 tai jaana.engblom@hotmail.com.

Lisää tietoa ja valokuvia toiminnastamme löytyy: www.facebook.com / Iloski  tai www.iloski.fi

Iloski ry:n esittely:

Iloski ry on soveltavan alppihiihdon yhdistys, joka järjestää treenejä aisti-, näkö- ja liikuntavammaisille laskettelusta, lumilautailusta tai kelkkalaskusta kiinnostuneille harrastajille. Toiminnassa ei ole ikärajaa. Erityislaskijalla tulee olla oma lasketteleva avustaja. Laskettelutreeneissä opastetaan laskija-avustaja-paria, joten kummallakaan ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Kaikki toimijat (ohjaajat ja avustajat/opaslaskijat) ovat mukana vapaaehtoisesti.

Iloski ry järjestää lasketteluharjoitukset tiistai-iltaisin Hirvensalossa 17.30-18.30. Välineiden sovitus alkaa klo 17 Välinevuokraamossa ja välinevuokra on 5 € (avustajan välineet maksaa Iloski ry). Avustusvälineet löytyvät paikan päältä.