Killin yhdistys

killinkvtuki

Intti tutuksi Pansiossa

11.8. - 13.8.2017
Kurssille mahtuu 25 maanpuolustuksesta kiinnostunutta kurssilaista. Ensisijalla on hakija, joka ei aikaisemmin ole ollut leirillämme, mutta kaikki hakemuket huomioidaan. Palauta hakemuksesi viimeistään 30.5.2017 osoitteella Varsinais-Suomen Kehitysvammaisten tukipiiri, Jaana Latva-Äijä, Rauli Somerjoentie 2, 31400 Somero.

/sites/default/files/kuvat/inttitutuksi_hakulomake_varsinaissuomi-2.pdf

Intti tutuksi -leirit tarjoavat elämyksellisiä kokemuksia sekä mahdollisuuden tutustua maanpuolustustoimintaan ja oppia turvallisuustaitoja.
 

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää kesäisin ja syksyisin Intti tutuksi -leirejä eri puolilla Suomea. Leirillä osallistujat voivat tutustua varusmiehen arkeen. Intti tutuksi -leirit kestävät kaksi tai kolme päivää. Leirit on tarkoitettu tukea tarvitseville naisille ja miehille.
 

Leirillä osallistujat pääsevät tutustumaan monenlaisiin varusmiestaitoihin. Yhdessä harjoitellaan myös ensiaputaitoja. Yöpyminen kasarmilla tai puolijoukkueteltoissa maastossa tarjoaa osallistujille elämyksiä.
 

Kahden päivän leiri maksaa 80 euroa ja kolmen päivän leiri 105 euroa. Ruokailut ja yöpyminen sisältyvät maksuun. Leirille voi tarvittaessa osallistua yhdessä henkilökohtaisen avustajan kanssa. Avustajilta ei peritä osallistumismaksua.
 

Intti tutuksi -leirit järjestetään yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen ja Kehitysvammaisten Tukiliiton aluetoimijoiden kanssa.