Killin yhdistys

killinkvtuki

TAIDENÄYTTELY

Kehitysvammaisten viikkoa vietetään aina joulukuun alussa. Killin yhdistys juhlisti viikkoa järjestämällä taidenäyttelyn, jonka aiheena oli Minun talveni. Yhdistys lähetti jäsenilleen kutsun osallistua taidenäyttelyyn hyvissä ajoin paperin ja saatekirjeen kanssa. Töitä näyttelyä varten saapui lähes 50:ltä jäseneltä. Kiitos tästä kaikille taiteilijoille.

Hienoja talviaiheisia töitä oli runsaasti ja niistä oli hyvä koota taidenäyttely Naantalin kaupungintalon aulaan. Näyttelyn avajaisia vietettiin tyylikkäästi. Osallistujia oli yhtä paljon kuin taideteoksiakin. Aluekoordinaattori Pirkko Sassi piti avauspuheen ja viulisti Minna Starkkila esitti talviaiheista musiikkia soittaen otteita Pähkinänsärkijästä. Palautteen näyttelystä saimme kirjoittaa pieneen lappuun ja ripustaa sen palautepuuhun, joka samalla toimi joulukuusena. Ja mikä hienointa, itse taitelijoita oli paikalla kertomassa omasta työstään ja kiinnostuksestaan luovaan toimintaan.

Talviaiheisten töiden ehdoton suosikkiteema oli Joulu!

Tämän Antti Jokilan piirtämän tonttuaiheisen työn myötä Killin Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen Hyvää Joulua.