Killin yhdistys

killinkvtuki

PORUKASSA ON KIVA LASKETELLA

Parhaita asioita talvessamme on laskettelu iloisten ihmisten kanssa. Yksinkin voisi lähteä laskemaan, mutta porukassa se monin verroin hauskempaa. Joka tiistai-ilta suuntaamme Hirvensaloon Iloskin treeneihin. Iloski ry on soveltavan alppihiihdon yhdistys, joka järjestää lasketteluharjoituksia aisti-, kehitys ja liikuntavammaisille.
 

Laurin kanssa laskettelemme avustussauvaa apuna käyttäen. Laskemme rinnakkain siten, että sauva on edessämme ja pidämme siitä molemmat kiinni. Loivassa rinteessä pärjäämme kahdestaan, mutta jyrkempään rinteeseen tarvitsemme kolmannen ihmisen. Lauri on jo aika taitava laskija ja osaa kuormittaa suksea niin, että käännös lähtee haluttuun suuntaan. Onnistuneesta laskusta tulee hyvä fiilis. Ja vaikka kaatuisimme, ei se juuri tunnelmaa latista.
 

Lauri on osallistunut jo kaksi kertaa kilpailuihin. Kilpailuissa on oma jännittävä tunnelmansa, vaikka yrittääkin ajatella, että kilpailu on leikkimielinen. Viime talven kisoissa kaaduimme, mutta tänä vuonna pääsimme maaliin saakka. Laurin sarja oli pystylasku avustettuna ja hän tuli kolmanneksi. Yhdistyksemme jäsen Tatu osallistui myös kisaan. Hänen sarja oli pystylasku yksin ja tuloksena oli ensimmäinen sija. Loistavaa Tatu. Onnittelut molemmille pojille.
 

Lopuksi pitänee mainita, että lasketteluillan kohokohtana on herkuttelu kahvilassa treenien jälkeen. Ja ”after ski” on kiva hetki vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa.
 

Jos olet kiinnostunut lasketteluista Iloskin treeneissä, niin lisää tietoa löytyy: www.iloski.fi tai Facebook/Iloski

Jaana Engblom