Killin yhdistys

killinkvtuki

MINUN JUHANNUS

Lähdin perheeni kanssa, isä, äiti ja isosisko, Savonlinnaan isoisoäitiä moikkaamaan. Matkalla pysähdyimme syömään mun herkkuruokaa, ranskalaisia! Ranskalaisten saapuminen pöytään kuitenkin kesti ja kesti, enkä olisi halunnut siihen typerään syöttötuoliinkaan istumaan. Onneksi osaan päästellä todella korkeita kiljahduksia ja näin varmistin, että kaikki muutkin kuulivat mua kohdanneen vääryyden. Automatka sujui siihen asti hyvin, kun sain katsella Fröbeleitä. DVD-soittimesta loppui kuitenkin virta ja minulla paloi pinna. Onneksi unipupu oli mukana ja sain sitä nassuttaa loppumatkan, joka oli piiiiitkä!

Mamman luona oli yhtä siistiä kuin viimeksikin. Jostain syystä mamma tykkää pitää kirjahyllyn alahyllyt tyhjinä, kun minä saavun kylään. Myös kukat oli piilotettu tv:n taakse. Onneksi eteisen tasolla oli roinaa mitä sain vähän tutkia ja levitellä pitkin asuntoa. Mammaa vierastin aluksi, enkä halunnut, että hän katsoo mua tai puhuu mulle. En myöskään ymmärrä miksi ihmiset käyttävät silmälaseja. Enhän minäkään käytä, vaikka sain ne jo viime vuonna. Ihmiset näyttävät jotenkin oudoilta silmälasit päässä.

Päivät tykkäsin touhuta pihalla/sisällä, keinua ja vipeltää. Hieman vain ärsytti, kun äiti tai isä kulki kokoajan perässä ohjaamassa minne saa mennä, minne ei. Eihän mua tarvitse holhota koko aikaa, vaikka nopea olenkin. Tykkään vedestä, joten vessanpytty on yksi lempipaikoista. Valitettavasti lähes aina, kun olin menossa vessaan, juoksi äiti/isä perään hakemaan mut pois sieltä. Onneksi sentään pari kertaa ehdin vähän käydä käsiä pesemässä.

Yksi oudoimmista jutuista mamman luona oli se, että mun piti nukuttaa isä sekä päivä-, että yöunille. Aika pian hoksasin jutun juonen ja nappasin unipupun toiseen kainaloon ja isän toiseen. Hyvin onnistuin nukuttamisessa, isä on aika helppo tapaus.

Kaiken kaikkiaan hyvä juhannus, vaikka ei niin perinteinen. Juhannusherkutkin jätin muille, koska makkaraanhan minä korkeintaan kosken sen verran, että heitän sen pöydältä lattialle. Yök! Syököön muut perinteiset juhannusherkut. Saapa nähdä missä vietän juhannusta ensi vuonna.

Olli 2v10 kk