Killin yhdistys

killinkvtuki

KILLIN SÄHLYRYHMÄ

Joka maanantain ihana tuttujen tapaamishetki. Se on iloinen ja riemukas tunti pelin alun halauksineen ja kuulumisten vaihtoineen sekä pelin tiimellyksessä pienine nahisteluineen, siitä kuka oikein on voitolla. Oliko se tänään kenties Naantalin Tepsi vai Leijonat Maskusta. Pelissä kun joka kerta on osallistujiensa ehdottamat joukkueet vastakkain vuosisadan ottelussa - MEIDÄN YHDISTYKSEN SÄHLYKERHOSSA.
Kuparivuoren koulun opettajat, jotka pääsevät töistään siinä meidän kokoontuessamme, tervehtivät meitä iloisesti. He ovat jo noin viiden vuoden ajan tottuneet, että siellä meidät aina näkee iloisina ja ”pelivireisinä.” Ilmoitus kuullaan kyllä aina, jos jostain syystä saliin ei seuraavalla kerralla pääsisikään. Tämän saa tietää jo aina pelipaikalle ensimmäisenä ilmaantuva Kimmo kaikille kertoa kuultuaan asiasta tietysti ensimmäisenä. Kimmo onkin meidän pelivarusteiden hoitajana kunnostautunut ja kunniamaininnan ansaitseva.
Matti taas muistaa kaikki venytysliikkeet ja lämmittelyt niin, että ohjaaja voi hyvin luotaa Matille nuo asiat ja pelin rakentajanakin hänelle kunniamaininta.
Iloisuudellaan ja toiset huomioivana persoonana Veli-Pekka saa myös erityismaininnan. Valmentajana kehuisin meidän koko ryhmän. Jokainen on omalla paikallaan paras ja meitä kaikkia tarvitaan.
Yhteinen toiveemme olikin saada lisää pelaajia joukkoomme. Tervetuloa!
Kesälläkin mieluusti pelaisimme taas jalkapalloa, kunhan saisimme joukkueen kasaan. Heinäkuussa lomailemme, mutta kesä -ja elokuussa pelaisimme jälleen Naantalin Teljentien kentällä.
Meidän pelissämme osallistuminen on tärkeintä !