Killin yhdistys

killinkvtuki

Killin 50-vuotis synttäribileet Merisalissa

50 v on niin hieno juttu, että sitä kannattaa juhlia koko vuosi. Kolmantena juhlatapahtumana ja juhlavuoden huipentumana olivat         synttäribileet lauantaina 7.9.19. Yli 100 juhlavirasta saapui idylliseen ja kauniiseen Naantalin vanhaan kaupunkiin ja Merisaliin. Tervetuliaispuheen piti sihteerimme Elina Leino. Tämän jälkeen oli juhla-ateria. Merisalin buffetpöytä on tunnettu runsaudestaan ja herkullisuudestaan ja sen me juhlavieraat saimme todeta. Vielä ruokailun aikana sää oli hieman sateinen, mutta kun muusikot Hanna Bergström ja Jaakko Jokela astuivat terassin lavalle ja aloittavat musiikin, sadepilvet väistyivät. Tunnettu "Naantalin aurinko" alkoi paistaa ja lämmittää. Mukaansa tempaava musiikki ja aurinko saivat vieraat siirtymään terassille. Oli mukava tavata ystäviä ja syödä hyvin yhdessä, kuunnella elävää musiikkia ja tanssia sekä nauttia leppoisasta juhlatunnelmasta.

Juhlavuoteemme on mahtunut kevätkonsertti maaliskuussa, vappuinen yhteistyökumppaneiden kahvitilaisuus sekä nämä bileet Merisalissa. Ystäviä on tavattu myös yhdistyksen säännöllisessä harrastus- ja virkistystoiminnassa. Loppuvuonna on vielä perinteiset Halloween- ja joulujuhlat.

Kiitos kaikille niille yhdistyksen jäsenille, jotka olette tehneet suurella sydämellänne vapaaehtoistyötä vuodesta toiseen, jotta nämä harrastukset ja juhlat toteutuvat. Suuri kiitos puheenjohtaja Seppo Vainiolle ja sihteeri Elina Leinolle.

Onnea ja iloa yhdistyksellemme tuleviin vuosiin!

teksti Jaana Engblom

kuva Maria Leino