Killin yhdistys

killinkvtuki

Kevään 2021 ajatuksia

Hei, terveisiä Killin yhdistyksen hallitukselta!
 

Emme laiskottele. Tänä vuonna olemme pitäneet tietokoneella kokouksia jo viiden tunnin edestä. Sinun piristämiseksi suunnittelemme kaikkea kivaa. Heti kun tässä maassa saa ruveta tapaamaan kavereita ja käydä kylässä niin Killin yhdistyksessä alkaa tapahtua! Jäsenkirje tulee jäsenille toukokuussa. Toukokuussa ehkä tiedämme paremmin mitä saamme kesällä sinulle järjestää. Tänä keväänä emme vieläkään saa järjestää mitään kivaa jottei pöpöt leviä.


Heinäkuussa toivottavasti helpottaa ja päästään jonnekin kesäteatteriin. Vielä ei ole päätetty mitkä teatterit ovat avoinna.

Ruissaloon suunnittelemme heinäkuussa retki- ja ulkoilupäivää. Lapsiperheille on tulossa elokuussa Muumimaa-päivä.


Olisi mahtavaa, jos onnistuisimme järjestämään lavatanssit 4. syyskuuta jossain lähellä Turkua. Olemme jo kyselleet lavaa ja orkesteria.


Joskus lokakuussa olisi kiva, jos innostuisitte tulemaan Reipas-Raikas-kurssille. Kurssilla opettajat näyttäisivät miltä näyttää terveellinen ruoka. Kokkaisimme yhdessä jotain hyvää ruokaa ja sitten syötäisiin se. Välillä olisi pientä jumppaa ja muuta mukavaa. Käy äänestämässä meitä kännykällä tai tietokoneella viimeistään 31.3.2021 osoitteessa Liedon Säästöpankki Hyviä Tekoja 2021. Valitse paikkakunnaksi: Naantali ja Kategoriaksi Terveys ja Hyvinvointi. Jos saamme tosi paljon ääniä ja pankin mielestä ehdotuksemme on hyvä, niin voimme ehkä saada pankilta rahaa! Jos rahaa tulee niin se käytetään Reipas-Raikas kurssiin.


Hyvää kevättä. Pidetään peukkuja että kohta taas nähdään.

Elina Leino, Killistä