Killin yhdistys

killinkvtuki

Julkaisut

 
 
 
 
 
MUUMIMAASSA lauantaina 21.8. oli kommenttien mukaan oikein, oikein, oikein hauskaa!
Muumeista tutut, ihanat tyypit tervehtivät ja juttelivat, teatteria sai seurata moneen otteeseen, tutkittavaa ja seikkailtavaa löytyi ihan jokaiselle, kahviloita ja herkutteluakin oli tarjolla. Välillä satoi, välillä paistoi - Muumimaassa moni vietti kivan päivän!
Retken järjestivät Kaarinan-, Killin-, Turun tukiyhdistykset.

 

 

PERUUTAMME TANSSIT ILMARISTEN lavalla lauantaina 4.9.Syinä vallitseva koronatilanne ja tästä johtuva vähäinen ilmoittautuminen tähän tapahtumaan. Olemme kovin pahoillamme tilanteesta. Ei kuitenkaan anneta periksi. Me yritämme järjestää uusia juttuja, turvallisesti kaikkien iloksi! Pidä huolta sinusta, läheisistä ja muistetaan hymyt. Hymyt lisääntyvät tuhlaamalla!
Lämpimin ajatuksin, ollaan kuulolla, Killin väki

SOVELTAVAA LIIKUNTAA
Soveltavalla liikunnalla tarkoitetaan niiden henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden, toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja heidän liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Tavoitteena on tarjota esteettömiä, monipuolisia, yhdenvertaisia, laadukkaita ja innostavia liikuntapalveluita kaiken ikäisille. Tavoitteena on mahdollistaa liikunnallisia toimintoja, ryhmiä, kursseja ja tapahtumia asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan koko kauden. Yhteistyötä tehdään eri toimijoiden, järjestöjen ja ympäristökuntien kanssa.

Tiedon Naantalin kaupungin tarjoamista soveltavan liikunnan vaihtoehdoista löydät tästä https://www.naantali.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/soveltava-liikunta/soveltavaa-liikuntaa-aikuisille

Kehitysvammaisten palloilu (HUOM! aloitus siirtyy elokuun loppuun, 30.8.)
Maanantaisin 16.8.- 13.12. klo 15.30- 16.30 Suopellon kentällä ja myöhemmin syksyllä Suopellon koulun salissa. Ulkona pelaillaan pääasiassa jalkapalloa ja sisällä sählyä. Ryhmä on tarkoitettu eri-ikäisille, itsenäisesti tai henkilökohtaisen avustajan kanssa selviäville henkilöille. Hinta 30 €/henkilö. Vastuuohjaajana Telmo Manninen (VG-62).  Ilmoittaudu kehitysvammaisten palloiluun.

 

TERVETULOA MUUMIMAAHAN LAUANTAINA 21.8. KLO 11.

MUUMIMAA ON KAILON SAARESSA. MUUMISILLALLE JOHTAVAN TIEN OSOITE ON NUNNAKATU.

Killille pääsymaksunsa maksaneille jaetaan rannekkeet Muumimaan pitkän sillan toisessa päässä, Muumimaan portin lähellä kello 11–12. Muista ottaa avustaja-kortti mukaan.

Muumimaassa suositellaan kasvosuojien käyttöä ainakin sisällä. Muista pukeutua lämpimästi. Inva-vessa on teatterin ja Mamman keittiön lähellä.

Muumijuna ei enää kulje meidän Muumipäivänä.

Bussi numero 6 ja 7 Turusta tulee Naantalin keskustaan. Jää bussista pois liikenneympyrän kohdalla Aurinkotien lopussa. Liikenneympyrän keskellä on patsas joka on iso naisen pää. Pää ja hartiat on tehty kiiltävistä koivun lehdistä. Bussi takaisin Turun keskustaan lähtee vastakkaiselta puolelta Aurinkotietä. Kävele patsaalta kohti kirkon tornia joko Tuulensuunkatua, Luostarinkatua, Puistotietä, Kaivokatua tai Mannerheiminkatua pitkin. Kävely bussipysäkiltä kestää noin 15 minuuttia. Muumimaa on kirkon ja hautausmaan takana, saaressa jonne kävellään matalaa siltaa pitkin. Sillalla on korkeat, turvalliset kaiteet ja hienoja moottoriveneitä molemmilla puolin laituria.

Taksit luultavasti voivat ajaa Nunnakadun päähän, Muumimaan sillan alkuun. Naantalin Kaivohuoneen kohdalla, Nunnakadulla on taksitolppa mutta sinun on tilattava siihen taksi hyvissä ajoin ennen kuin lähdet kotiinpäin.

Tilausbussi ajaa pysäkille kirkkopuiston reunaan, Maariankadun varrelle. Bussipysäkiltä on vajaa 10 minuutin matka Muumisillalle.

Henkilöautojen paikoitus on katujen varsilla, 2.40 € tunti. S-Marketin takana on iso Muumiparkki, Tuulensuunkatu 12. Päivän hinta on 10–12 euroa. Muumiparkista on autopaikan maksaneille ilmainen bussikuljetus kirkkopuiston reunaan Maariankadulle  ja takaisin ( klo 11-18).  Muumiparkki on auki 10.30 – 20.00.

Muumimaassa on monta erilaista, lyhyttä Muumi-teatteriesitystä päivässä. Lauantaina näytelmät ovat viitottu ja kuvitettu. Mamman keittiö on auki kello 11.30-15.30. Muumimaassa on mm. Niiskun keksintö-puisto, luontopolku, satupolku, Drontti Edvard, Hemulin talo, Muumien talo, paloasema, Hattivattien luola, uimahuone, labyrintti.

 Katso Muumien nettisivuilta lisää tapahtumista ja aamu- ja iltajumpan aikataulusta.

Muumimaan saaren ulkopuolella, kaupungilla on sininen Muumikauppa, osoitteessa Mannerheiminkatu 3. Kauppa on avoinna kello 10-18. Muumimuki-näyttely ja Eriskummallinen kahvila on auki kello 10-19 osoitteessa Kaivokatu 4, vaaleanpunainen talo.

Tervetuloa Muumimaahan. Seuraavan päivän iltana muumeja alkaa väsyttämään. Muumimaan portit laitetaan kiinni. Muumit menevät talviunille ja heräävät sitten ensi keväänä kun tulee nälkä ja tekee mieli mamman kurpitsahilloa ja muita herkkuja.

 

 

 

KILLIN YHDISTYS ESITTÄÄ...

Jouluseikkailu osa 1

HÄMMENNYSTÄ KORVATUNTURILLA

https://fb.watch/23uJlmmkWp/

Jouluseikkailu osa 2

TONTTUJOUKOT LIIKKEELLÄ.... MUTTA MIKSI?

https://fb.watch/2cmOxoLLWo/

Jouluseikkailu osa 3

ARVOITUS ALKAA SELVITÄ.... JA AIKA VIIME TIPASSA!

https://fb.watch/2lRuQ97xZv/

Jouluseikkailu osa 4

JOULU ON PELASTETTU!

https://fb.watch/2uW7lc-5jh/

 

 

TURVALLISUUSSUUNNITELMA KARAOKELAISILLE JA HEIDÄN LÄHIHENKILÖILLEEN JA OHJAAJILLE
Paikka: Aurinkosäätiön palvelutalon ruokasali ja kabinetti. Myllynkiventie 5, 21100 Naantali

Aika:

Järjestäjä: Killin Kehitysvammaisten Tuki ry

Jakelu: ohjaajat, Killin kotisivut www.killinkvtuki.net. Aurinkosäätiön palvelutalo. Tähän suunnitelmaan viitataan yhdistyksen jäsenkirjeessä 3/2020 joka postitetaan jokaiselle jäsenelle.

Osallistujat: suosittelemme, että perussairauksien vuoksi riskiryhmiin kuuluvat henkilöt eivät toistaiseksi osallistu tilaisuuksiimme. Tilaisuuksiin saa osallistua vain terveenä, ilman hengitystieinfektiota
Paikalla on 3-4 Killin ohjaajaa. Heidän tehtävänsä on näyttää tilaisuuteen saapuville missä on WC-tila käsienpesulle. Ennen ruokasaliin tuloa tarjotaan tulijoille ovella käsidesiä. Karaokemikrofoniin päälle vaihdetaan jokaisen laulajan jälkeen puhdas kuitukangassuoja. Ohjaajilla on maskit ja käsineet. Desinfioimme mahdollisuuksien mukaan pelejä illan aikana ja tarjoamme käsidesiä illasta poistuttaessa.

Karaokeen tulijoille suositellaan hengityssuojaimia. Ohjaajat eivät aktiivisesti puutu karaokelaisten maskien käyttöön tai käyttämättömyyteen. Osa ohjaajista on salissa ja osa kahviossa töissä. Avustajat valvovat oman asiakkaansa etäisyyksiä. Killin yhdistys ei jaa karaokelaisille hengityssuojaimia. Ohjaajat pyrkivät pitämään salissa turvavälejä, samoin ulkona takseja odoteltaessa. Kahvijonot järjestetään porrastetusti. Ohjaajat kaatavat kahvit ja maidon valmiiksi. Kahvin kanssa tarjotaan teollisesti pakattu välipalapatukka.

Jos jollain on illan aikana hengitystieinfektion oireita, otamme yhteyttä asumisyksikköön.

 Roskikset viedään tilaisuuden jälkeen ulos ja pöytäpinnat pyyhitään ennen talon muiden asukkaiden aamupalaa.

Killin karaoken toteuttamiseen vaikuttavat monet tahot muuttuvine määräyksineen. Pystymme tiedottamaan muutoksista tai illan peruuntumisesta vain kotisivuillamme www.killinkvtuki.net ja Facebookissa Killin Kehitysvammaisten Tuki ry. Ilmoitukset ovat luettavissa tiistaina, karaokea edeltävänä päivänä.

Ilmoitamme myös mikäli joudumme rajoittamaan karaokeen tulevien määrää.

Laatinut Killin Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallitus 14.8.2020. Karaoken yhteyshenkilö on Jaana Engblom, puhelin 044 062 9674 tai jaana.engblom(at)hotmail.com

 

Eija kiittää

/sites/default/files/kuvat/Kiitos%20S%C3%A4hlystipendist%C3%A4_0.pdf

 

Kuvia

JOULUJUHLA 2017

/sites/default/files/kuvat/Joulujuhla%202017.jpg

PATIKKARETKI 21.5.2016
/sites/default/files/kuvat/Patikkaretki%202016.pdf

YSTÄVYYSOTTELU 2016
/sites/default/files/kuvat/YST%C3%84VYYSOTTELU%202016.pdf

LATOTANSSIT 15.7.16
/sites/default/files/kuvat/Kuvia%20latotansseista%2015.7.16.pdf

 

Tiedotteet

Killin LaKu-kerho
/sites/default/files/kuvat/Killin%20LaKu-kerho_tiedote.01_2017.FINAL.pdf
TOIMINTASUUNNITELMA 2017
/sites/default/files/kuvat/killi%20toimintasuunnitelma%202017.pdf
 

Lomakkeet

ILMOITTAUTUMISKAAVAKE / INTTI TUTUKSI 17.-19.8.18
/sites/default/files/kuvat/inttitutuksi_hakulomake_varsinaissuomi_2018.pdf

LOMATUKIHAKEMUS / SOLARIS
/sites/default/files/asiakirjat/Solaris_lomatukihakemus.pdf